Een WordPress website laten maken

zo doen we dat
1

Samen van start

Strategiebepaling en afstemming van wensen en mogelijkheden.

2

Bouw van jouw website

Ik ga aan de slag met de implementatie van jouw WordPress website.

3

Afstemming & feedback

Samen lopen we kritisch door de website heen. Liggen we nog op één lijn?

4

Oplevering

De website is pas klaar als jij helemaal tevreden bent.

Jouw website moet duidelijk zijn en je bezoeker aanzetten tot actie. Ik verzorg doeltreffend webdesign dat aansluit bij de doelstellingen van je bedrijf. Dit combineer ik met wervende teksten en aansprekende foto’s. Dankzij responsive webdesign is jouw website op ieder apparaat (telefoon, computer en tablet) net zo effectief. Ik maak jouw website al vanaf 1295 euro (excl. btw). Dit is uit te breiden met integratie van SEO en e-mailmarketing. Tevens kan ik op verzoek al jouw teksten redigeren.

Unieke WordPress websites

Wil jij een WordPress website laten maken? Dan zit je hier helemaal goed! Ik ontwerp, bouw en optimaliseer websites. Voor iedere website ga ik hiervoor tot het uiterste. Uitstraling is alles en daarom begint jouw website met een overtuigend design. Wat past bij jouw doelgroep? Wat moeten we bereiken? Samen met de identiteit van jouw bedrijf vormen deze vragen een goede basis voor mijn ontwerpen.

Jouw organisatie en boodschap zijn uniek. Ik geloof erin dat je jouw boodschap niet moet aanpassen aan een standaard template, maar dat we samen moeten kijken naar welke doelen belangrijk zijn op jouw website en hoe je bezoekers zo effectief mogelijk tot deze doelen kunnen komen. Dit realiseren we door een maatwerk website ontwerp te leveren die volledig aansluit bij jouw organisatie en identiteit. De website is pas klaar als jij helemaal tevreden bent.

Waarom een WordPress website?

WordPress is een flexibel en eenvoudig website CMS dat je content goed vindbaar maakt in Google. Het is een wereldwijd systeem dat betrouwbaar is en je zeer veel mogelijkheden biedt. Het WordPress CMS gebruiken maakt je minder afhankelijk van bijvoorbeeld een onbekend maatwerk CMS. Als hiervan de ondersteuning stopt, dan zit je klem met je content en dan moet je migreren. Dit kan erg kostbaar zijn.

Het gebruik van WordPress heeft wereldwijd een enorme vlucht genomen. Eind 2011 werd 22% van alle nieuwe websites in de VS ontwikkeld op basis van WordPress. Sindsdien is het gebruik van WordPress alleen maar toegenomen en wordt het meer gebruikt dan alle open-source alternatieven bij elkaar. Van alle websites wereldwijd is 30 procent gemaakt met WordPress. Maar waarom is WordPress nu zo populair? Ik zet een aantal voordelen, én nadelen, voor je op een rijtje:

Voordelen van WordPress

  • Het is gebruiksvriendelijk.
  • Continue ontwikkeling. WordPress komt gemiddeld met 8 updates per jaar. Deze kunnen met één klik worden geïnstalleerd.
  • Onbeperkte functionaliteiten. Groot aanbod van extra functionaliteiten door middel van gratis en premium plug-ins.
  • Compatibiliteit met alle devices. Websites zijn responsive of hebben een mobiele variant. Hiermee worden ze goed getoond op mobiele telefoons en tablets. Daarnaast zijn er apps beschikbaar om de website mee te beheren.
  • Zoekmachineoptimalisatie. De technologie achter WordPress is van de grond af afgestemd op zoekmachineoptimalisatie (SEO). WordPress websites lenen zich hierdoor bij uitstek voor goede marketing.

Nadelen van WordPress

  • Veiligheid. Hackers vinden het populaire WordPress aantrekkelijk om op zoek te gaan naar lekken waarmee malware (reclame) verspreid kan worden.
  • Snelheid. WordPress kan traag worden als veel verschillende plugins gebruikt worden of als veel WordPress websites op één server draaien.
  • Onderhoud. WordPress heeft onderhoud nodig vanwege updates van WordPress zelf (ongeveer 8 keer per jaar) en plugins (afhankelijk van de plugin).
  • Compatibiliteit plugins & thema’s. De code van verschillende ontwikkelaars kan onderling conflicten opleveren of leiden tot onverwachte vormgeving.

CONVERSIE GERICHTE WEBSITE

Ik zorg ervoor dat de werking van jouw website perfect aansluit bij de gedachte van je bezoeker. Hierdoor zal iedereen jouw website volledig begrijpen. Elke pagina wordt voorzien van een doel. Daarmee zetten we je bezoeker aan tot actie.

Het doel brengt je bezoeker bij invulformulieren. Deze formulieren zijn simpel en logisch en zo maken we jouw website conversiegericht. Laat de offerte aanvragen, bestellingen en contactverzoeken maar binnenstromen!

Ik wil ook een WordPress website laten maken

Zij gingen jou voor

Website Stichting Confro

Stichting Confro

Website stichting me & society

Stichting me & society (re-design)

Stichting Stip 010

Technetkring NWN

Website Stichting Voorlichters Gezondheid

Stichting Voorlichters Gezondheid

Vitaal Pendrecht

Wat klanten zeggen

Berdien heeft onze site opnieuw vormgegeven en wij zijn erg tevreden over het resultaat. Berdien denkt niet alleen aan wat ‘mooi’ is, maar ook wat gebruiksvriendelijk is en of het bij jouw doelgroep past. Ze communiceert duidelijk wat er wel/niet mogelijk is en adviseert over wat het beste is voor jouw bedrijf/website. Hier neemt ze echt de tijd voor. Daarnaast gaat ze snel te werk en staat ze altijd klaar als je vragen hebt of ergens niet uitkomt. Ik heb nog nooit langer dan een uur hoeven wachten voordat ik een reactie kreeg van Berdien.

Farah Coppola - Mind Elevators
woman icon2

Ik heb een praktijk waarin ik mensen met overgewicht begeleid naar een gezond gewicht. Berdien heeft de website hiervoor ontworpen. Ik heb na overleg met Berdien de teksten aangeleverd tezamen met mijn wensen. Op basis daarvan heeft ze een eerste versie gemaakt. Hier was ik al erg blij mee. Berdien stond open voor mijn feedback en heeft dit in de eerste opzet verwerkt. Dit heeft tot een mooi eindresultaat geleid. Ze luisterde naar mijn wensen, maar gaf ook eerlijk aan als iets naar haar idee niet passend was. Met haar ruime ervaring heeft ze daar een goede kijk op. Ik ben erg tevreden over onze samenwerking. Professionaliteit, goede communicatie, het nakomen van afspraken, creativiteit en een mooi resultaat is wat je van Berdien mag verwachten.

Jose Dugic - Kies voor Balans
woman icon2

Berdien werkt al 4 jaar samen met onze stichting. Ze geeft leiding aan verschillende projecten en zorgt ook voor onze communicatie en PR materialen. Berdien heeft hiernaast een mooie website voor ons gemaakt. Ze is professioneel, creatief, betrouwbaar en accuraat. Ze reageert tijdig, denkt goed mee, geeft gepaste adviezen en heeft oog voor detail. Ook in teamverband werkt ze heel goed samen. Een ‘excellent professional’ die ik heel sterk aanbeveel.

M. Chavoushi / coördinator - Stichting me & society
man icon

Nieuwsgierig geworden?

Ik ben geen koffiedrinker, maar ik drink graag een chai latte terwijl we jouw wensen bespreken in een gezellig cafeetje. Even bellen kan natuurlijk ook!