Het onderhoud van je website uitbesteden?

kies voor gemak

Website onderhoud is te onderscheiden in update, upgrade, migratie, technisch, content en SEO onderhoud. De eerste vier zijn onmisbaar voor de veiligheid en juiste werking van je website. Uitbesteding van deze onderhoudswerkzaamheden wordt vaak aanbevolen. Inhoudelijk onderhoud of beheer kan je vaak zelf doen aan de hand van het CMS (zoals WordPress). Je doet er goed aan om de inhoud van je website regelmatig te checken op actualiteit, relevantie en waar nodig aan te vullen. Vind je dit vervelend, tijdrovend of toch te lastig? Dan neem ik je dit graag uit handen.

Waarbij kan ik je helpen?

technisch onderhoud

Denk hierbij aan het veilig houden van je website door het updaten van WordPress, het updaten van plug-ins en het maken van back-ups.

content en SEO

Al het inhoudelijke onderhoud, zoals teksten aanpassen, afbeeldingen toevoegen, website SEO proof maken/houden.

Kleine aanpassingen

Denk hierbij aan het wijzigen van menu’s, installeren van plug-ins,  aanmaken van nieuwe pagina’s en het toevoegen van formulieren.

Onderhoudspakket

Onderhoud en support van WordPress websites bied ik aan in één onderhoudspakket. Dit pakket start vanaf €75,- per maand voor kleine websites. Hier zitten alle bovenstaande omschreven activiteiten bij inbegrepen. Voor een offerte op maat kom ik graag met je in contact. Stuur me even een berichtje en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.